Pàgines d'interès

Pàgines d'interès


Espai dedicat a pàgines d'internet on es pot trobar informació sobre propietats, fotos, classificació i identificació de les plantes.... ( Si en coneixeu alguna que no és a la llista, no dubteu en compartir-la amb nosaltres!)  Gastronomia salvatge i cuina silvestre

  Blog personal de Montserrat, la autora dels cursos.

  Informació sobre plantes silvestres comestibles, treballades a la cuina, amb receptes i 

  propietats.   

Botanical-online

La millor pàgina  sobre etnobotànica d'internet. Font d'informació fiable sobre propietats medicinals de les plantes, remeis, tractaments naturals, receptes, usos i identificació de plantes. Elaborada per professionals i coneixedors de les plantes. Amb una trajectòria de més de 15 anys, és una de les webs pioneres en introduir aquesta matèria a internet. Ofereixen una revista mensual gratuita, i tenen pàgina de Facebook que també està molt bé ;-)- Blog de plantas: Blog interessant d'un apassionat de la naturalesa. Sobre plantes, remeis naturals i naturalesa en general.


- Plants for a future: Extensa pàgina que recull el coneixement de cada planta, la seva toxicitat, referències bibliogràfiques, usos comestibles, cultiu, .... Proveu de buscar una planta (el seu nom en llatí), i veureu quanta informació us dóna!


- Flora silvestre del Mediterráneo: Página muy completa sobre toda la flora que se puede encontrar en la región mediterránea, con un amplio directorio de plantas clasificadas.


- Flors de Catalunya: Catàleg de flors de la zona mediterrània, classificació i identificació.


- Bichos y plantas de León: Preciós blog sobre fotografies de flora professionals.


- Plantas comestibles y verduras olvidadas (francès): Informació sobre plantes silvestres comestibles, classificades pel seu nom llatí, amb informació i fotos de cada una d'elles.


- Dolça Revolució: Associació dedicada a informar i cultivar plantes medicinals, encapçalada per Josep Pàmies. Els cultius estan a Balaguer i es poden visitar, dissabtes de 10 a 12 h. ( Consultar més informació a la web)


- Fleurs du Roussillon - Plantas de los Pirineos Orientales ( francès)


- Plantes comestibles des bois: Fotos professionals de plantes comestibles.


- Missouri Plants ( anglès): Pàgina molt útil per identificar i conèixer les plantes, buscant-les per les seves característiques.


- Herbario Virtual de Banyeres de Mariola y Alicante 


- Cabane de Tellus ( francés)


- Recetas para mis hijos: Blog personal de cuina, molt extens i detallat, per tenir idees de receptes i veure com cuinar aliments nous...


- Cocina Wild: Blog personal sobre cuina amb plantes silvestres.


- Gingebre: Blog de cuina.


- Visc a Catalunya: Blog de cuina.


- Sabores olvidados ( francés)


- La Bambouseraie ( francés): Jardí botànic de bambús situat a França.


- Jardineria Natural: Jardineria ecològica, medi ambient, sostenibilitat,...


- El Sabor de la Flor: Blog sobre cosecha salvaje, comida orgánica, de temporada, gluten y productos lácteos.


- Noms de plantes: Totes les denominacions de les plantes en català, per índex científic.


- CalFlora: Informació sobre plantes silvestres de Califòrnia per la seva la conservació, educació i apreciació."Esta web utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso."

Todo el contenido de la web es propio. Queda prohibida la reproducción de su contenido o de alguna foto en cualquier medio, sin autorización.

Contacto: naturacomestible@gmail.com