Herbes a la Carta: un llibre bàsic sobre de plantes silvestres comestibles


«Herbes a la Carta: Receptes de cuina silvestre» és el primer llibre en conjunt de les autores Montserrat Enrich i Elisenda Carballido. Es tracta d’un llibre molt documentat sobre el consum de plantes silvestres al llarg de la història de Catalunya. Es fa un repàs sobre el seu aprofitament i s’inclou un receptari silvestre.

Autores: Montserrat Enrich i Elisenda Carballido
Editorial Cossetània
Publicació: 2014
Núm. pàgines: 207

Les herbes del camp i del meu jardí es poden menjar? Com puc reconèixer les plantes comestibles? On les puc trobar? Com i quan les he de collir? Com cuinar-les perquè siguin apetitoses? Realment són nutritives? Què ens aporten? Com les preparo?

Herbes a la carta ens porta per un viatge a través de la història de la nostra cuina, analitzada a través de l’òptica del consum d’herbes silvestres.

Ens presenta algunes de les plantes salvatges més habituals i ens ensenya com collir-les, cuinar-les i gaudir-ne, tot tenint sempre presents les seves característiques medicinals i, sobretot, els seus elements nutritius, que fan que el seu consum esdevingui un tresor dietètic que cal conèixer.

Un llibre per iniciar-se en la cuina de plantes dels nostres prats i riberes, ple de receptes per començar a experimentar amb elles.

Et deixem uns fragments del llibre perquè el puguis fullejar online:

L’has llegit? Envia’ns els teus comentaris!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Contingut protegit per copyright.