Blog

Blog sobre gastronomia salvatge i plantes comestibles


Cursos impartits per:


Montserrat Enrich

Llicenciada en Ciències de la Informació.

Especialista en plantes silvestres comestibles.

Autora del llibre: Herbes a la carta.

Va començar a treballar en el món de la Premsa Comarcal fa més de 35 anys i ha publicat diversos llibres de temàtica local. L’any 2002 es va iniciar en el periodisme de gastronomia amb el llibre: La cuina de la llenega.

Aficionada a la cuina, les plantes i els bolets, fa anys va començar a interessar-se per la comestibilitat de les herbes silvestres. Inicialment era una afició, però ella ho ha convertit en temàtica d'estudi i aprenentatge constant. Ha realitzat diverses estades a França i Suïssa amb François Couplan i Françoise Marmy, etnobotanistes reconeguts.

Actualment es dedica íntegrament a la divulgació del coneixement de plantes silvestres i les seves apliacions culinàries. Imparteix conferències, tallers, cursos i col·labora en l'organització d'actes relacionats amb el tema.


Podeu veure el seu blog personal sobre les plantes silvestres en següent enllaç:

Gastronomia salvatge i cuina silvestreElisenda Carballido

Diplomada en Nutrició i Dietètica i coneixedora de les plantes comestibles i medicinals. Ha rebut també formació sobre plantes silvestres comestibles a través d’estades a Suïssa amb Françoise Marmy. Diversos estudis relacionats amb nutrició i dietètica i fitoteràpia.

"Esta web utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso."

Todo el contenido de la web es propio. Queda prohibida la reproducción de su contenido o de alguna foto en cualquier medio, sin autorización.

Contacto: naturacomestible@gmail.com